Наші досягнення

5 июня 2023 - Администратор

Вихованці закладу є учасниками міських та всеукраїнських конкурсів.

Хореоргафічний гурток « Танцювальна мозаїка» з вихованцями старших груп прийняли участь у двотуровому всеукраїнському багатожанровому  фестивалі – конкурсі мистецтв « Обдарованість року»  в номінації «Хореографія», вільний стиль м. Одеса, та стали лауреатами  І ступеня. Отримали диплом та  кубок на заклад,  а також  медаль кожній дитині.

Хореоргафічний гурток « Танцювальна мозаїка» з вихованцями молодших груп прийняли участь у двотуровому всеукраїнському багатожанровому  фестивалі – конкурсі мистецтв « Найталановитіші люди України»  в номінації «Хореографія», вільний стиль м. Одеса, та стали лауреатами  І ступеня. Отримали диплом та кубок на заклад,  а також  медаль кожній дитині.

Колектив  разом із вихованцями закладу брали участь у проведенні спортивного свята серед дошкільнят «Веселі старти» м. Рівне. Організатор конкурсу Рівненський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. Отримати диплом та кубок з присвоєною номінацією «Необмежені спортивні можливості».

https://postimg.cc/FdDm5VY4

https://postimg.cc/0KykbHTj