Перший випускний «Прощавай, садок дитячий!»

3 июня 2019 - Администратор

У травні святкують випускні вечори не лише школярі, але й маленькі дошкільнята – вчорашні малюки, а в майбутньому – першокласники. Красиво і урочисто пройшли вони у нашому дитсадку. В дошкільному закладі «Росинка» цього тижня відбулися випускні бали вихованців старших груп №№3,4,5. Перший бал у житті, згодом будуть інші, але цей перший бал "Прощання із дитинством" у маленьких сердечках залишиться назавжди. 

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей — усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. І ось перші звуки прощального вальсу, яскраві таночки, веселі пісні, а сум огортає душу. Сльозинки котяться по обличчях вихователів і батьків, а діти наївно та щиро посміхаються їм у відповідь. У своїх віршах маленькі випускники прославляли садочок, прощалися з улюбленими іграшками, висловлювали свої мрії на майбутнє, дякували усім працівникам за щиру турботу. Слова вдячності малята висловили тим, хто протягом кількох років допомагав їм пізнавати світ, рости вихованими, здоровими і чуйними, тим, хто піклувався і дбав про них. Навіть через багато-багато років малята пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери, написані власноруч під дбайливим поглядом вихователів, і смачну кухню, і чисте подвір’я, і уроки музики…

Дітки були нагороджені грамотами випускника дошкільного навчального закладу та отримали у подарунок шкільне приладдя. А на завершення свята дошкільнята разом із батьками і вихователям випустили кульки в небо забажавши найпотаємніші бажання.

Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам терпіння і мудрості!

http://rosynka-rivne.pp.ua/photos/150