Правила відвідування ЗДО під час адаптивного карантину

31 августа 2020 - Администратор

Шановні батьки!

Інформуємо вас про те, що вам необхідно врахувати, щоб ми разом змогли створити максимально безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу під час адаптивного карантину в садочку.

1 .Діти, які йдуть у дитсадок, і батьки або особи, які супроводжують дітей, мають бути здоровими(для дітей, довідка від лікаря). Якщо є хоч мінімальні ознаки будь-якого інфекційного захворювання або був контакт із інфікованими особами, про це треба дистанційно повідомити залишатися вдома.

2.При вході на територію та пересуванні по ній треба дотримуватися дистанції 1,5 м між різними сім 'ями.

З .Ті, хто супроводжує дитину, мають бути у правильно одягнених захисних масках чи у респіраторі, дитина без маски.

4 При вході на територію та пересуванні по ній треба дотримуватися дистанції 1, 5м.

5.При виявленні температури вище 37,2° С дитина не може бути прийнята до закладу.

6.Кожні 4 години вихователь проводить температурний скринінгусім дітям, фіксує результати у відповідному журналі. У разі ознак захворювання у дитини, батькам треба  бути доступними для зв 'язку з вихователями і готовими якнайшвидше забрати дитину із закладу та звернутися до закладу охорони здоров 'я.

7.Просимо вас за можливості увечері забирати дітей під час прогулянки з майданчика з виконанням тих самих умов, що й під час приведення дитини до дитсадка. Якщо дитину треба забрати раніше, це питання будете узгоджувати з працівниками групи в індивідуальному порядку, тому що дитину треба буде працівникам вивести вам до входу у будівлю.

8.Кожній дитині треба мати рюкзачок або торбинку для речей, щоб батькам увечері не заходити за речами у групу..

9.  Дитині не треба давати з собою особисті іграшки. Усі діти будуть гратися тільки іграшками, які обробляються за санітарними
правилами у дитсадку. Категорично не дозволяється нести у дитсадок м 'які іграшки.

10.  З метою дотримання протиепідемічних заходів усі питання батьки мають вирішувати з вихователями за допомогою дистанційних
технологій.

11.Наголошуємо, що наша загальна безпека залежить від особистої відповідальності кожного. Не будемо байдужими і халатними!