Випускні свята в дитячому садку

30 мая 2017 - Администратор
23, 24, 25 травня у ДНЗ № 43 «Росинка» відбулися випускні ранки. Свята проведено на високому методичному рівні. Діти подарували батькам та вихователям незабутнє свято.
От і настав той день, якого чекали ми всі-і дорослі, і діти-- випускний у дитячому садку-перший крок дитини у доросле життя.
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей - усмішки.
Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті
Під урочисту музику діти входять до святкової зали.
І ось перші звуки прощального вальсу.

      Маленькі принци і принцеси кружляли  у вальсі, розважали присутніх піснями, гуморесками, танцями, віршами . Сумно прощатися дітям з дитячим садком, який протягом кількох рокі слугував їм другою оселею. Тут вони підросли, подорослішали, багато чому навчилися. За цей час  і діти , і вихователі здружилися та зрінилися, тепер їм важко розлучатися. Попереду на майбутніх школярів чекає багато незвіданого та цікавого

Слова подяки від батьків та маленьких випускників звучали на адресу працівників ДНЗ

Не залишили без уваги батьки і діток, для них в цей день в небо злетіли повітряні кульки, як символ переходу дітей з безтурботного дитинства в доросле шільне життя
Отож бажаємо нашим випускникам успіхів у навчанні, щастя, легкої життєвої дороги!!